Centra Manager:

Marjan Naaktgeboren MKB Westland

De centra manager geeft als buitenboordmotor een winkelcentrum extra slagkracht die nodig is initiatieven tot leven te wekken, uitvoeringsmiddelen te organiseren en coalities met overheid, ondernemers en vastgoedeigenaren te smeden. Met een hands-on attitude zal de centra manager een brug slaan tussen beleid en praktijk. De centra manager zal verantwoordelijk zijn voor het stimuleren en verbeteren van het ondernemersklimaat in winkelcentra.

Henk Salome, voorzitter MKB Westland: “MKB Westland is blij met de aangestelde centra manager, hiermee gaat een langgekoesterde wens van ons in vervulling”.

bron: mkbwestland.nl

 

 

Bestuurssecretaresse Varend Corso:

Het Varend Corso Westland is een jaarlijks terugkerend evenement met prachtige bloemen, planten en heerlijke groenten in de hoofdrol. De stoet trekt door onder meer Westland, Schipluiden, Maassluis, Den Haag, Delft en Vlaardingen. Drie dagen lang een varend lust voor het oog van de honderdduizenden toeschouwers die elk jaar op het corso afkomen. Als bestuurssecretaresse behoren alledaagse secretaresse werkzaamheden tot het takenpakket. Als bestuurssecretaresse van Varend Corso vallen hier onder andere ook het aanvragen van subsidies, het onderhouden van contacten met diverse stakeholders en ondersteuning van grootschalige evenementenplanning onder.

Ondersteunende werkzaamheden Tuin & Terras:

Voor Tuin & Terras voer ik diverse secretariele werkzaamheden uit. Waaronder het notuleren vande ALV, formuleraadvergadering en bestuursvergaderingen. Hiernaast organiseer ik mede de dealerdag en de kennisavonden.

Opzetten websites:

Zorgenvrij

MVN Management & Support

Foodie Marjan

  • Website